KONYA / SEYDİŞEHİR - Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi

Hayrettin TOPUZ - Müdür

1977 yılında Seydişehir /Madenli Köyünde doğdu. İlkokulu Madenli İlkokulunda, Ortaokul ve Liseyi Seydişehir´de tamamladı. Üniversite öğrenimini Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü ve Anadolu Üniversitesi İktisat fakultesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi.

1999 yılında Aksaray Eskil İlçesi Çokum İlköğretim okuluna atandı. Sırasıyla Eskil İlköğretim Okulu, Suudi Arabistan Tebuk Uluslararası Türk Okulu,  Aksaray Acıpınar Ortaokulu, Konya Akkise Fatih  Ortaokulu´nda öğretmen olarak çalıştı. 2013 yılında Taraşçı Şehit Okan Altıparmak Ortaokulu´na Müdür olarak atandı. 2018 yılından 2023 yılına kadar Seydişehir Anadolu Lisesinde müdür olarak çalıştı. 01.08.2023 Tarihi itiariyle Halk Eğitim Merkezinde çalışmaya başlamıştır.